Uspostavljenje dugoročne saradnje između kompanije MSC i Luke Kotor AD

0
sa prijema kod gradonačelnice Ćatović

U radnoj posjeti Kotoru juče je boravio kapetan Luiđi Pastena (Luigi Pastena), predstavnik renomirane kompanije MSC (Mediteran šiping kompani).

Prijem za kapetana Pastena kojem su prisustvovali i predstavnici menadžmenta Luke Kotor, u Opštini je priredila gradonačelnica Marija Ćatović, koja je naglasila nacionalni značaj kotorske luke i podržala nastavak saradnje u interesu Kotora i Crne Gore.

Kapetan Pastena je izrazio zadovoljstvio dosadašnjom saradnjom, koja je započela 2008. vjerujući, kako je kazao, da će Luka Kotor AD i MSC, tehnički unaprijediti kotorsku luku i doprinijeti ukupnom razvoju grada.

Za vrijeme radnog sastanka održana je i telefonska konferencija sa Upravom MSC kompanije u Ženevi sa kojom je postignut dogovor o produženju Ugovora o poslovnoj saradnji između MSC i Luke Kotor, sa akcentom na stvaranje tehničkih mogućnosti za vezivanje brodova treće generacije ove kompanije “Divina” i “Fantasia” uz operativnu obalu kotorske luke.

Obostrano su preuzete obaveze u cilju stvaranja uslova za potpisivanje dugoročnog Ugovora o saradnji tokom aprila ove godine,  saopštavaju za Skala radio iz Informativnog tima Luke Kotor.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].