Neko se nije priključio pa mu fekalije plutaju trećim putem

5
kanalizacija teče po putu

Duže već na dijelu trećeg puta ulicom teku kanalizacione ili otpadne vode koje se izlivaju iz septičke jame jednog od obližnjih stambenih objekata.

Napravljen je kanalizacioni sistem na tom putu pa je pravo čudo zbog čega se objekti nijesu priključili na sistem, kako bi ovakvi i slični problemi konačno biti prošlost.

Nadležni iz JP Vodovod i kanalizacija Kotor su nam kazali da će se ovaj problem riješiti kada se završe priključci na novi kanalizacioni sistem.

Pretpostavlja se da je ovdje riječ o izlivu septičke jame ili otpadnih voda iz jedne od obližnjih kuća.

Završetak priključaka za novu kanalizaciju očekuje se početkom marta, kada će i ovaj problem biti riješen.

Pitanje je zbog čeka se tako dugo čeka i kako je moguće da se nije hitno reagovalo da se spriječi izlivanje kanalizacije na ulicu kojom se, naročito u ljetnjim mjesecima, širi nepodnošljim miris.

5 KOMENTARI

  1. I nastavlja se prica sa tekucim fekalijama III putem, izasla je komunalna inspekcija i utvrdio se krivac, na nasu nesrecu krivac je u rodu sa inspekcijom pa mi i dalje saznajemo sto su jeli i kako im probava funkcionise. Gde moze da se prijavi ovo a da vuk ne izjede magarca, republicka, no se nadam da nema i tamo kumova, sestara i druge blize rodbine. Moze li apel jedan od mene skala radiu, prozovi te vlast jos koji put, mozda nam se smiluju, znam da su izbori daleko ali eto.

    • Korupcijo,
      Ako je i djelić istina od ovoga što si napisao, onda protiv Komunalne policije
      i njenog načelnika treba podnijeti krivičnu prijavu.
      Do tada, poslije ovakve javne prozivke, bio bi osnovni red da se oglase
      nadređeni načelnika Kom. policije.
      I da ga za početak pozovu na disciplinsku odgovornost.
      A toga “trovača” i izlivača fekalija po javnom putu – žestoko novčano
      globiti.

      • Ovo nije juce pocelo ni pre mjesec dana pa odmah dizemo buku, sve naoko nadlezne institucije grada su sa ovim upoznate (pismeno i usmeno). Ovo traje vec tri godine. Altair, to je sve lijepo sto ste napisali i u nekoj pravnoj drzavi bi bila potpuno normalana stvar, ali…

  2. Jednom rukom Vam kucam (druga nos drzi), nisu precizirali koji mart je u pitanju, jel’ sledece ili neke tamo godine?.

  3. Svaka cast onome ko se sjetio da se i ovo objavi! Dvije godine vec ta kanalizacija tece po ulici, i samo se odlazu radovi da se to zavrsi! Ljeti se ne moze proc tuda kad je vrucina, od komaraca i smrada, a prosto i to nego evo i zimi se jos vise izliva praceno ovim kisnim danima! Dajte odradite jednom nesto da valja!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].