U Kotoru na parlamentarnim izborima glasa 18.130, a na lokalnim 18.048 birača

4
izbori 2012.

Nenad Radunović

Nenad Radunović

Opštinska izborna komisija, u samom finišu prije parlamentarnih i lokalnih izbora u Kotoru, obavlja administrativno tehničke poslove, kako bi na svih 37 biračkih mjesta u našoj opštini birački odbori omogućili svakom biraču da glasa i garantovali tajnost glasanja.

Danas se pečatiraju glasački listići za parlamentarne i lokalne izbore u Kotoru, kazao je za Skala radio Nenad Radunović, predsjednik Opštinske izborne komisije.

On je podsjetio da je za parlamentarne izbore u kotorskoj opštini upisano 18.130 birača, a za lokalne 18.048, što znači da 83 birača neće moći glasati na lokalnim izborima u skladu sa Zakonom o izboru odbornika i poslanika.

Radi se o biračima koji nemaju prebivalište na teritorije opštine Kotor šest mjeseci, o čemu će biti upoznati članovi biračkih odbora, rekao je Radunović.

Danas će se održati instruktaža članova biračkih odbora u Domu kulture u Dobroti.

Izborna tišina počinje 24 sata prije početka izbora, tj. u petak 12. oktobra u ponoć.

Glasanje će se sprovoditi u neđelju, 14. oktobra od 7 do 20 sati.

4 KOMENTARI

  1. Ne može biti namještaljke osim ako su sulusdni posmatrači i predstavnici Odbora ili ako su pjani. Znači svi neka otvore oči i nema zime.

  2. radunović Neno je pošten i sprovodi sve po zakonu. Ako vam se ne sviđa drugovi ajte u svoju državu đe kradu pa ne vjerujete da može i pošteno.

  3. U Kotoru nikada nije bilo nekih nepravilnosti iako poslije izbora ide gubitnička priča o namještanju, ličnim kartama, ubacivanju u kutije poslije završenih izbora.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].