Miris mora na turističkom sajmu u Novom Sadu

5
Kotor

Dragana Samardžić

Dragana Samardžić

Na međunarodnom sajmu turizma LORIST koji se od 27. septembra do 1. oktobra održava u Novom Sadu predstaviće se i Turistička organizacija Kotor, prvi put zajednički sa lokalnim turističkim organizacijama sa Crnogorskog primorja na štandu veličine 70 kvadrata.

Ovakav vid predstavljanja ima jači promotivni efekat, a ujedno pojeftinjuje i troškove organizacije, objašnjava za Skala radio Dragana Samardžić, saradnica za promociju i propagandu u lokalnoj Turističkoj organizaciji.

Na zajedničkom crnogorskom štandu biće i predstavnici turističke privrede, a podršku će pružiti i Nacionalna turistička organizacija, posebno u kontaktima sa turističkim agencijama sa kojima već imaju razgranatu mrežu saradnje.

Tokom pet sajamskih dana ovaj sajam bilježi oko 40 hiljada posjetilaca i prestižan je u regionu.

Turistička organizacija Kotor će posjetiocima sajma ponuditi set različitog promotivnog materijala kao što su katalozi smještaja, gastro katalozi, mape, CD prezentacija Kotora i posebno kalendar kulturnih, tradicionalnih manifestacija Kotora koje posebno interesuju turiste ovog regiona, kazala je Samardžićeva.

5 KOMENTARI

  1. Sve je to ljepo i dakako dobro!Ali dok se ne rjesi problemi,kao na primjer, smrad od
    kanalizacije od Plagenata pa prema Kotoru,dje je nekoliko divnih lokala,koji bi jos vise poseceni bili nego inace pod tim smradom,zatim jedan hotel visoke kategorije
    na prostoru onih jadnih rusevina Fjorda i Jugocanije doslo bi siguran sam,30%
    vise turista sto nasih a i stranih,jer Kotor je zno zlata,bolje reci dragulj ima sto pokazati,tokm cijelog ljeta pa i zimiKad bi bilo sve u redu i pod kontrolom.

  2. Sa budalom nikad ne polemiši, glasi stara mudrost.
    Tako je drčno govorio ljeta gospodnjeg 2006. ondašnji ministar turizma Crne Gore.
    “Ne trebaju nama “paradajz turisti”, mi se orjentišemo isključivo na visokoplatežnu klijentelu”.
    A danas, trt Milojko, stotine soba i apartmana u Budvi, u špicu sezone, vapi za i takvim “paradajz turistom”. Bez srpskih turista, ili ako vam pežorativno više odgovara, “paradajz turista”, domaća radinost iznad zaobilaznog puta ua Budvi
    je potonula.
    Ponižavajuće je da se na toj lokaciji i u julu može naći ležaj u sasvim pristojnoj sobi s kupatilom, za samo 4 (četiri) evra!!
    Kad šovinistička mržnja uzme normalan razum, racionalnost i logika
    su nepoznate kategorije.

  3. Kakvi srbijanci i vojvođani sa kikom pamidore i jednom kiselom na ljetovanje , oću Francuze, Njemce, Engleze koji znaju ostaviti paru i dobro pojest i popit.

    • E pricekat ces da ti takvi dodju.
      Takvi ne ostavljaju pare a oni koji ostavljaju ne dolaze ovamo.
      Reci mi moj dobri Grga da si mjesto njih bili ti napamet pala Crna Gora za odmor?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].