Kotorski liberali objavili listu za lokalni parlament

15
Liberalna partija

Opštinski odbor Liberalne partije Crne Gore – Kotor sinoć je objavio listu kandidata za odbornike u SO Kotor za lokalne izbore koji će se održati 14. oktobra 2012. godine.

Izborna lista nosi naziv “LIBERALNA PARTIJA ANDRIJA PURA POPOVIĆ – ZA NAS KOTORANE“ a čine je:

1.Andrija-Pura Popović, dipl.menadžer u turizmu – nosilac liste

2.Vido Drašković, službenik

3.Mato Pasinović, penzioner

4.Dijana-Dika Saveljić, trenerica

5.Vasilije Vidović, inžinjer telekomunikacija

6.Tijana Čađenović, dipl.pravnica

7.Tvrtko Crepulja, dipl.mašinski inžinjer

8.Mirza Krcić, ekonomista

9.Pero Radulović, ugostitelj

10.Jelena Bujković, dipl.ekonomistkinja

11.Goran Ćupić, spec.primjenjenog računarstva

12.Anton Bilafer, privatnik

13.Nenad Vukadinović, dipl.ekonomista

14.Radmila Krivokapić, službenica

15.Marjan Šantić, pomorski oficir

16.Gracija Netzmeskal, penzioner

17.Jelena Počanić, medicinska tehničarka

18.Ivan-Gvido Krivokapić, turistički radnik

19.Goran Grbović, spec.primjenjenog računarstva

20.Zorica Mjesečević, bečelor

21.Srećko Petrović, službenik

22.Miodrag Pajević, ugostitelj

23.Marijana Nikolić, studentkinja

24.Spasoje Bošković, pomorac

25.Ružica Proroković, službenica

26.Ivan Pavićević, sportista

27.Tiana Kordić, studentkinja

28.Vasilije Banićević, pomorac

29.Tina Mirošević, bečelor

30.Maja Kapetanović, studentkinja

31.Nikola Drašković, student

32.Miljan Popović, sportista

33.Boško Otašević, k.v.vozač

Zastupljenost žena na listi: 36%

Zastupljenost mladih na listi: 29 %

15 KOMENTARI

  1. Svaka cast ako si ti nosio tu crvenu zastavu ko sto kazes 1994 onda smo zajedno dobili po p od ondasnje milicije u tunel vrmac kad smo cekali bracu sa Cetinja.Necu ja nikoga glasati” svaka cast” jer su se svi prodali neko skuplje neko jeftinije

  2. Na ultimu moj uvaže canjo,opet brkate datume i događaje!Niste mogli biti uhapšeni 13.septembra-dajte poziv koji ste tada dobili! Vojna djelimična mobilizacija oružanih snaga na teritoriji Crne gore počela je 14 na 15 septembra 1991.godine! 17.septembra .1991-rekao sam vam đe sam bio i na kom sastanku u Titograd!Dakle da ponovim, novo formirani Vojni odsjek u Tivtu i diljem Crne Gore zbog neznanja i nepoznavanja poslova(poslove su pruzeli 21.avgusta)-a mobilizcija je počela kad je počela(nepuno mjesec dana njihovog rada)–pa su od nas tražili da im pomognemo! Ako ste zainteresovani-ajde da se nađemo-garantuje vam svojom riječu anonimnost,i da va vam pokažem telegram ministarstva NO CG o našem pozivanju i obavezama po mobilizaciji! Drugo ja od 21.avgusta 1991 godine kada sam predao ljudstvo i dokunetaciju više nikakve obaveze ni odgovornosti nisam imao zaključno sa 1.novembrom 1991 godine,kada sam otišao iz Sekretarijata za NO-na godinu dana ležanja i primanja plate! Postoje papiri,postoje ljudi-svjedoci koji mi ništa nebi značili da ja lažem!A vi što imate od dokumentacije-da vidim čiji su potpisi na vašim mobilizacijskim pozivima?Bilo bi značajno zarad istine!!! Na kraju,hvala vam što ste,uz moju obazrivost pomogli da ne eksponiram poštenog Dalamtinca! Vama i čitaocima ostavljam na volju i čitanje da se uvjere i utvrde ko je i zašto bio odgovoran!Neću se hvaliti koga sam sve preko veza-ne preko moje “vlasti” odgovornost spašavo da ne ide na ratište!Neka to bude moja satisvakcija -iz onog ludila-u kojemu sam se jednini “osokolio”-a nisam po ocu Crnogorac-da napuštim službu i da ne dozvolim sebi da služim gorega od sebe!Znate-u ondašnjoj Crnoj Gori-ja sam prvi i polsednji koji je svojom voljom prestao biti starešina i radnik u odbrani CG!Ispijanje kafe po Stradunu.me ne interesuje-interesuje me samo istina-koja je na mojoj strani -pokrivena papirima!Hvala vam još jednom na razumijevanju,i izvolite kad god zaželite da se sretnemo u živo i da argumentima-papirima privedemo ovu bespotrebnu repliku-koja mene u konačnici ne iritira-još manje zanima-moja je politika umrla zhvaljujući srbima i crmogorcima 13 na 14 janura 1989 godine na sjednici SO kada su smijenili “jagnjenje brigade”-a formirali junećofuke brigade” koje dan danas egzistiraju na prostorima Crne Gore-u vlasti i oko vlasti!I Čiji je dnevni meni-trošak veći nego “jagnjećih brigada” za deset godina njihovog “fukanja”-recimi dok ti ne rečem? Hvala vam!

  3. Gospodine Drinjak ja znam o kome vi pricate ali ja nijesam taj cinovnik koji je ipak bio obukao uniformu pa zgrijesio nesto bezveze.Ja sam uhapsen od strane kotorske policije i u stanicu policije predat dalje vojnoj policiji.Ipak ste pogrijesili datume jer se radilo sve 13 septembra te nesrecne godine.Opet sam i tu u pravu jer ste jos bili nadlezni vi za sve to.Bilo kako bilo gospodine Drinjak vi ili vec znate ko sam ili cete lako doznati ko je taj jedini kotoranin koji nije htio uniformu da obuce i prihvati rat za mir.Pomoci cu vam tako sto cu vam reci da sam crnogorac i po ocu i po majci i da sam medju prvim crnogorcima pio kafu na Stradun jersu dubrovcani odlicno znali ko je bio kakav i ko se kako ponasao u tim nesrecnim godinama.

  4. canjo,oprostite ako ste sebe prpoznali u mojojoj izjavi-komentaru-a ja vjerujem vama!Nebih želio da vas povrijedim-ne slažu vam se datumi-jer za vaše eventualno privođenje bila je nadležna KomandaVojnog odsjeka Tivat na čelu sa majorom Bakirom Džonlićem.Ja od 21.avgusta 1991 godine nisam imao nikave veze za vojnom obavezom i mobilizacijom-jer sam to istom komandantu predao Odsjek za org.mog,voju obavezu i regrutovanje-pri Sekretarijatu za NO opštine Kotor i to sa ljudstvom.Imao sam veze sa ličnim dohodkom i ležanjem na radnom mjestu do 1.novembra 1991 godine kada sam razriješen od dužnosti na lični zahtjev na sjdinici SO Kotor.Toliko o mojim zasluga za vaše ispiranje mozga!Drugo ako vi niste čovjek-stranac rođen na jednom ostrvu u Dalmaciji koji je bio vojnik u OS -uhapšen zbog nekih njegovim naivnih rabota-bio u Kumbor i Morinju-prihvatam u redu je!Ako ste taj ja ću biti prisiljen da stavim na uvid zapisnik ovog”zatvorenika” bio on vi ili ne! Ipak, on je za mene dobar čovjek i iskren čovjek-kao i njegova famelja!Ovaj zapisnik je potpisan i izjava ovoga čovjeka je potpisana bez prisustva javnosti!Naime saslušanju njegovome na Vrmcu i kod mene u Kotoru nije bilo ,liši nas dvjica,trećega lica!
    I za kraj,ako vi niste taj čovjek,onda vaše privođenje i hapšenje je bilo poslije 1.novembra 1991 godine-a ne nikako ranije-jer takvih slučajeva nije bilo osim sa ovim čovjekom,zaboravih vam reći visoko kotiranim činovnikom u jednom preduzeću u Kotoru!
    Hvala vam na saradnji i ne zhvaljujte -ako vam (ni)sam pomogao.Iskren da budem,pa da sam pomagao samo Kanoniku kotorske Biskupije Tonću Belanu prilikom njegovog boravka na sv.Đorđe-za mene je veliki uspjeh i čast spasiti i jednoga nevinog-nego nikoga iz straha da se ne uvrijedi kao vi na mene! Hvala vam.Rado bi sa vama komunicirao na ovom Portalu-uz istinu potkrijepljenu pisanim dokazima-osobenim potpisima koje za moju sreću posjdujem!!!

  5. Gospodine Jole mene nijeste vi spasili niti spasavali i ja nijesam bio u Morinj nego prvo u kumborski zatvor a onda na kameno u bunker na ispiranje mozga pa opet u kumborski zatvor.U Morinju su bili neki drugi zatvorenici koji su dovodjeni sa ratista nego pasa vrijeme pa i vi zaboraviste.Nemojte se zahvaljivati jer nebih ni volio da ste me spasavali vi koji ste mi poslali i vojnu a kasnije i plavu miliciju da me odvedu.

  6. Kakvi krnevao od onih viltrina. Tende odavno niko i ne spominje. Strašni sud. A da su barem cijeen da možeš šest nego samo oni koji imaju.

  7. Bravo canjo,ti si prvi koji iskreno i tačno reče o ratovanju-za kojega danas “demokrate” kažu pa Jole Drinjak je progonio i ćerao na ratište 9o. godina pasanoga vijeka!!Ali,moram te ispraviti-radi istine-bez mencovanja.Ovaj koji je bio u zatvor-nije bio zbog toga što nije htio na ratište-nego zbog drugih rabota i zbog svoje naivnosti.Tome sam ja lično pomogao-preko svojih veza- i spasio ga od današnjih “demokraa” i on je bio 15 dana u Morinju.Pušten je kući i nije osuđivan!Inače pošten i čestit čovjek i on i famelja!!!!
    A kada samo kod ratovanja,odziv u opštini Kotor na djelimičnu mobilizaciju 15 na 16 septembra(prva ratna mobilizacija)1991 godine bila je u JNA 96%,a u TO 98%!!! 17.septembra 1991,na sastanku u Ministrastvo odbrane-hitan sastanak zbog toga što Crna Gora ,liši opštine Kotor,nije htjela u rat!!! Oziv je bio ispod 10% oficiri,a vojnici i podoficiri ispod 5%!!!! Ovo je istina druge istine nema!!! Takođe,treba znati da mobilizaciju nisu vršili organi odbrane (Sekretarijati i Odjeljenja NO opština),nego Komande Vojnih odsjeka Formiranih avgusta 1991 godine diljem Crne Gore!!! Ja sam lično zapisnički predao svu dokumentaciju(mob,vojnu obavezu i regrutaciju),komandantu Vojnog odsjeka Tivat majoru Bakiru Džonliću,jednom divnom i čestitom čovjeku!!! Sa dokumentacijom odoše i činovnici (odsjek za org.mob i vojnu obvezu-pri Sekretarijatu u Kotoru)!! Od toga datuma organi odbrane u Crnoj Gori postali su jedna mala sabirna stanica za primanje ličnih dohodaka bez posla i obaveza-koje je prekinuto poslije osamostaljenja Crne Gore poslije 2006 godine!!
    Hvala ti canjo na saradnji i ne ljuti se nećemo o imenima-ima gi žanago poprilično od savake boje i laka-najviše bezbojnijeh i malokrvnijeh???

  8. SVAKA CAST-koga su cerali u rat za mir.Raspitaj se koliko kotorana je bilo u zatvor tada koji nijesu htjeli da idu u rat za mir.Bio je nazalost samo jedan.Volio bih da si bio tada samnom tamo SVAKA CAST ali tebe su izgleda ipak obukli tada i zato ti nesvaka cast.

    • Moj dobri canjo, ja sam tada imao 15 godina i nije mi moglo bit da me iko šalje. Moj dobri canjo ja sam maltretiran jer sam nosio crvenu zastavu 1994.godine. Privodjen na info razgovore i vjerovatno samo radi svoje mladosti nisam doživio ono što si ti. A ti nastavi da glasaš reformisane ratnohuškače, ako ih glasaš. Moja reakcija je bila na pominjanje profesija na jednoj običnoj listi za lokalne izbore.

  9. Bitno je da su ovi vaši koji nas jašu 20 i kusur godina bili visoki intelektualci kad su nas ćerali u rat za mir. Stvari se brzo zaboravljaju. Uživajte i naravno opet isto glasajte.

  10. Pitala me učiteljica,Perice znaš li ti što je to bečelor?Ja gospođo učiteljice,zna da mi je mama Crnogorka,a tata čovjek i ja vi drugo ništa neznam koje je što!Bravo Perice,pa ti bar kažeš da neznaš,a bečelor ti je čovjek koji sve i svašta uči i ništa ne nauči?

  11. Od 34 kandidata 4 ima VSS.Zamislite kako bi izgledala drzava koju vode sluzbenici,penzioneri i studenti. Zasto intelektualci zaobilaze ovu stranku vjerovatno znaju u LP-u. A poslije prisajedinjenja DPS-u imace da se bore da udju u Kotorski parlament.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].