Problemi sa parkinzima

7

Poštovanje,

Javljam se povodom ovih suludosti koje su pred ljeto osvanule u Tivtu, a radi se kao što vidite iz priloženih slika i naslova, o novoiscrtanim parking linijama.

Njima se po svoj prilici želi pred sezonu isforsirati neki novi red parkinga u ovom gradu, kako bi se pretpostavljam nekom nespretnom logikom, obezvjedilo više mjesta.

Međutim, dešava se upravo suprotno, što za rezultat ima totalni haos i konfuziju, u šta se možete uvjeriti na ovom video snimku

Naime, ljudi koji imaju svoje lične parking garaže, nisu u stanju vratiti se u njih ili izaći van, što zbog debilno lošeg rasporeda linija, a što zbog još debilnijeg načina parkiranja pojedinih.

Sve u svemu, na parking se juče popodne nije moglo ni ući, ni izaći.

Taj primjer glupe organizacije prostora nije jedini, ali je najupečatljiviji u gradu.

Na ostalim mjestima, malo ko poštuje novo-obilježeno bočno parkiranje, već se parkira po navici i prilici.

Takođe zdrav razum peku široke biciklističke linije kojima su na pola isšpartane tivatske ulice, bez ikakvog smisla i logike.

Jednako prostora ostavljeno je i biciklisti i automobilu da prođu.

Sve ove, a siguran sam i mnoge druge besmislice, mozete i sami vidjeti, na licu mjesta, te vas pozivam da dokumentujete ovaj problem.

Što se tiče ostalih drskosti, gluposti i neprofesionalnosti, uz ovo obraćanje izdvojiću i problem Lamela u Tivtu, iza Pošte, na kojima se već 7 mjeseci najbučnijim radovima gradi “Skadar na Bojani”, odnosno dodatni stanovi i fasada.

Ljudi, bili ono stanari ili još gore podstanari, trpe već 7 mjeseci nesnosnu buku koja pocinje od 7 sati, a traje sada, kako je dan duži i do 20 sati.

Osnovni red i mir je već odavno narušen i razoren.

Nikakvog poštovanja nije ni bilo.

Rokovi za izgradnju su odavno prekoračeni.

A klime, koje su skinute sa zgrade, još uvijek nisu vraćene, i neće po svoj prilici do 15. juna, kada se očekuje konačni prestanak radova, ali on nije zagarantovan!

Pozdravljam, slušalac iz Tivta

7 KOMENTARI

  1. Baš vi fala Radio Skala za ove slike što ste ih stavili,koju rado i od gušta slušam u Tivat.Nego, nešto vi ako možete učinite.
    Da nam ne zagorčavaju ovoga ljeta puteve i ovu sada već nesnosnu gužvu od parkiranja i traka što će i bicikle ovo uvoditi.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].