NE MOŽE NAM NIKO NIŠTA, JAČI SMO OD SRBIJE!

1

Piše: Zoran Vulević

Na popisu stanovništva Crne Gore u 2023. godini, gromko se zaori pjesma: „Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije“, koja izluđuje političkog, karikaturalnog monstruma iz Beograda, a koju ponosno zapjeva preko 41% posto Crnogorki i Crnogoraca! I još pride makar 3% njih im se pridružiše, ali njihov glas se nije čuo otet u neviđenom, pomamnom krivotvorenju svega i svačega na štetu crnogorskog naroda, uzđipale, pomamne velikosrpske mašinerije. Upravo za tih 3% bi se smanjio i broj onih koji su se izjasnili da su Srbi, svodeći ih na procenat ispod 30%.

U atmosferi neviđenih pritisaka i raznoraznih manipulacija kako domaćih izdajnika, tako i onih spolja, beogradskih ekspanzionista, neviđenih mrzitelja svega crnogorskog, Crnogorke i Crnogorci i na popisu pokazaše svoju rodoljubivost i patriotizam. Potvrđujući da su dostojni nasljednici svojih junačkih predaka koji nikada ne dozvoliše da Crna Gora bude pokorena. Slobodarski duh Crnogorki i Crnogoraca, po ko zna koji put u istoriji je pokazao da je nesalomljiv, nepobjediv i vječan! Upravo to moraju shvatiti i jednom zasvagda razumjeti naši vječiti neprrijatelji, kojima je  kroz istoriju takav duh često nedostajao da bi bili svoji na svome.

Jer, slično drugim tradicijama, i duh jednog naroda se formira i oblikuje vremenom, kroz istoriju i njegovu borbu za slobodu. Tako taj duh postaje  slobodarski ili ropski, zavisno od ishoda njegovih borbi s okupatorom. Zato neka se ne zavaravaju oni s robovskim duhom, spremni i na najponiznije i najbjednije ustupke neprijatelju, radi  spasa svog jadnog života, da mogu ostvariti svoj imperijalistički naum, upravo nastao iz kompleksa vjekovnog robovskog nasljeđa, i izaći kao pobjednici u borbi sa herojima i heroinama koji za slobodu pjevajući glavu gube!

Shvatite uzurpatori mira na ovim prostorima to jednom zasvagda, biće svima, pogotovo vama bolje. Izgrađujmo Crnu Goru kao modernu, demokratsku državu, članicu EU.

Da je vječna naša jedina domovina i njen slobodarski plamen koji je vjekovima obasjava čineći je nepobjedivom!

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].