IPAK NIJE ZAPLAKAO: Psiho Aca održao čuveni performans za medije pred crnogorskom publikom u Tivtu

1

U maniru pravog velikosrpskog nacionaliste, izigravao je epsku žrtvu, a onda je u samo njemu svojstvenom stilu odvalio monumentalnu kombinaciju patetike i demagogije izjavivši da se ”može voditi hajka protiv njega, ali istina se zaustaviti ne može”. Ipak, suza nije krenula niz njegov obraz debeo kao đon od vojničke čizme.

Psihotični srpski autokrata Aleksandar Vučić odradio je danas još jedan od njegovih čuvenih medijski nastupa. Performans je održao u Tivtu nakon Samita Brdo Brioni, gdje se, između ostalog, i nepristojno ponašao prema crnogorskim novinarima, cvilio je, malo režao, izigravao žrtvu, ali nije zaplakao.

”Mnogo volim Crnu Goru, ali ne mogu da razumijem one koji se miješaju u unutrašnje stvari Srbije”, kazao je Vučić na konferenciji u Tivtu, u izjavi očigledno inspirisanoj paranoidno-šizofrenim tendendcijama.

Poručio je da Srbiju ne zanima što je, kako je kazao, Crna Gora optužuje za teritorijalne pretenzije”.

“Sami ste donijeli odluku da 2006. godine odete. Mi smo rekli – vaša volja. Jedino što nijesmo očekivali je da ćete da priznate nezavisnost Kosova. Postaviću pitanje: A što je to Srbija učinila protiv Crne Gore? Je li uzela ona 14 odsto teritorije Crne Gore? Da li Srbija poštuje međunarodne norme? Zašto Crna Gora ne poštuje rezoluciju 1244? I opet ste vi ljuti nešto na nas”, upitao je Vučić.

U maniru pravog velikosrpskog nacionaliste, izigravao je epsku žrtvu, a onda je u samo njemu svojstvenom stilu odvalio monumentalnu kombinaciju patetike i demagogije izjavivši da se ”može voditi hajka protiv njega, ali istina se zaustaviti ne može”. Ipak, suza nije krenula niz njegov obraz debeo kao đon od vojničke čizme.

“Je li srpska mafija ubija u Crnoj Gori ili je obrnuto? Kavači i Škaljari su sela odavde, a ne mjesne zajednice u Srbiji”, cvilio je psihotični Vučić.

O kakvom se psihopati i patološkom lažovu radi, Vučić je dokazao tvrdnjom da ”Srbiju ne interesuju lokalni izbori u Crnoj Gori”.

“Svaki put kad kažete da se uplićemo, podsjetiću vas da svaki put to vi radite. Jedino nas zanima da imamo međusobno poštovanje. Ti koji mrze Srbiju i kojima je to jedina politika, govore o sebi a ne o srpskom narodu”, nalagao se Vučić koji je imao svoje izborne liste u Podgorici i Kotoru.

Poručio je da ”nikada nećemo rušiti Crnoj Gori, ali nećemo dozvoliti nikome da se iživljava nad Srbijom”.

Za bivšeg predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića, Vučić je na konferenciji kazao da je “političar prošlosti”. Psiho Aca međutim ne zna da je on odavno politička prošlost, a da ga strane agenture drže na vlasti samo dok ne rasproda i ovo malo što je ostalo od Srbije.

Sve u svemu, još jedan solidan psihotični performans velikosrpskog klovna iz Šešeljeve škole ratnohuškačkog nacionalizma.

U.P.A.

1 KOMENTAR

  1. A novinari ov.bične p…e
    Kreten se dere i prijeti,otvoreno zajebava a oni jedva da prnu.
    I niko da mu odgovori da nema crnogorskih medija u CG.
    Jwdan,dva ni tiliko.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].