Sramni napadi na sve crnogorsko kulminiraju: “Srpski identitet neveste Jadrana”, “Od Srba mnogi postali Hrvati, a potom Montenegrini”

5

DA JE SRBIJI DA IMA MORE

U Istorijskom dodatku Večernjih novosti , od 30. oktobra ove godine, objavljen je tekst “Boka Kotorska u ogledalu istorijskog nasleđa: Srpski identitet neveste Jadrana”.

Osim toga što Novosti Boku “pripajaju” Srbiji, u tekstu piše i sljedeće: “Boka Kotorska je danas jedini prostor u kome Srbi i dalje s ostalima, kao što su činili vekovima žive uz more”.

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

A u tekstu se iznose i činjenice da su “od Srba mnogi postali Hrvati, a potom Montenegrini”… Ne krije se ni viševjekovna težnja mnogih srpskih vlastodržaca – da je Srbiji da ima izlaz na more…

Povodom ovog tekst do sada nije oglasio niko od državnog vrha Crne Gore – ni predsjednik, ni šef parlamenta, ni premijer…

Kad neće državni vrh, korisnici Twittera su iznijeli niz osuda na ovaj sramni propagandni tekst, koji je gle čuda, objavljen uoči popisa u Crnoj Gori, koji je planirano da počne 30. novembra.

“Kanonada bestidnih ataka na sve crnogorsko kulminira. Iz svih oruđa djeluju. Hibridnim ratom u službi ideologije “krvi i tla” želi se potpuno destabilizovati Crna Gora. Nikad nije i nikad neće Crna Gora bit’ obala srpskog mora”, napisao je na Twitteru poslanik DPS-a Oskar Huter.

“Perast. 22 crkve. 20 katoličkih. Gospi posvećeno: … (upisati) Eto”, piše jedan korisnik Twittera.

Ovo su još neki od komentara:

-Ovako je počelo i u Hrvatskoj

-I poslije kažu srbija nema more

-Srbi osnovali Kotor prije isusa

-SrBski svet priprema teren za neku novu Podgoričku skupštinu

-Vidi Srbi nepravoslavni. Ju!!!!

-Ovi nisu normalni + Kotor ima arhivske zapise unazad bar 1500 godina + isti se žale da more smrdi

-Poslije se pitamo zašto djeca idu na koncerte Baje malog….. Ovo se radi dugo, sistematično i podmuklo.

-Čuj, ‘naučne činjenice’… Aaaaaahahahahahahahahahaha…

 

A.O.

5 COMMENTS

  1. Mogu je samo sanjati.
    Boka je za fini svijet.
    I dobre duše.
    Ne možete vi gedžeu ovu ljepotu.
    Neće vas!!!

  2. Srbi srbuju i šize, skupa sa popinama i svi brade pustili 😁, a i na Cetinju je ćirilica agresivna, a sa njom se neće u EU lako uljeći.
    Srba nema, ma koliko pumpali popisne liste i izvodili kerefeke.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].