Vido Drašković: Vjerujem da će građani Crne Gore sačuvati svoje dostojanstvo i izabrati predsjednika koji odlučuje iz glave cijela naroda

1
Vido Drašković

Istorijski hod I priča Crne Gore kroz njeno melenijomsko bitisanje je osnov njenog indetiteta,kojega odlikuje cast,poštenje,čojstvo,junaštvo I ponos.Vjekovima Crna Gora ukliještena između moćnika s jedne strane Otomanskim carstvom a sa druge strane prvo Mletačkom republikom a kasnije Austrougarskim carstvom odoljevala je I opstala plaćajući to životima svojih sinova.Slobodarski svijet se divio ovom ,po broju malom a po djelima velikom narodu,o čemo su sačuvani pisani tragovi poznatih I nepoznatih ljudi koji su pohodili Crnu Goru.Svoje vladare birali su Crnogorci,ne dozvoljavajući uticaj sa strane.Svoje NE rekli su I Ruskoj carici ,koja je u to vrijeme slovila kao zaštitnica Crne Gore,na njen pokušaj da osujeti izbor Šćepana za vladara.Ovako izabrani vladari su donosili odluke iz glave cijeloga naroda,što je I doprinijelo njenoj slavi.

Pred nama su predsjednički izbori.Vjerujem da će građani Crne Gore sačuvati svoje dostojanstvo I izabrati predsjednika koji odlučuje iz glave cijela naroda.

Ukoliko se odluče za poklisara “Despota”sa Andrićevog venca,pitam se sa čime će izaći pred potomstvom.

Bifši predsjednik Vlade,bifši podpredsjednik,sadašnji, odlazeći, predsjednik Vlade I minister iz svetosavske Vlade,predsjednički kandidat Milatović, u više navrata su išli u posjetu svojim kolegama iz Srbije.Ako se prisjetimo poniženja Crne Gore od strane Srbije dočekom Krivokapića,kao I činjenica da nije bilo uzvratnih posjeta vidi se odnos Srbije prema Crnoj Gori.Ostavljam Čitaocu ovog teksta da sam zaključi da li su Krivokapić,Abazović I predsjednički kandidat Milatović potrčkala ,poklisari Vučića?

Tko hoće zlo činiti ,uvijek će za to naći razlog.

Predsjednik OOLPCG Kotor

Vido Drašković

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].