Istorija se ponavlja

3

Očigledno da  istorija „Učiteljica Života“ čami u  zarobljeništvu ideologa tzv. srpskog sveta! Od nje već predugo pokušavaju napraviti „Kraljicu trotoara“! Đe su crnogorski biznismeni da pripomognu, ako ne višedecenijskoj  neostvarenoj želji pokojnog Leksikografskog zavoda za štampanjem Enciklopedije, ono da finansiraju elektronsku enciklopediju, jer ova koju vodi tzv. srpski svet zatrova sve živo! Uzalud prigovori i ispravke sa ove strane; redovno se brišu poput svih kompromitantnih video zapisa jurišnika na  Crnu Goru, njen nacionalni i kulturni identitet i itegritet!

Istorija se ponavlja! Tu je Savo Fatić iz SNP, Andrija Radović iz SDP, tu je i Aca Palikuća sa konjicom, tu je Nikola Pašić iz SPC, Kalabić iz Pljevalja, tu je Kecmanović iz Zete! Tu je NVO grantožderačica, portparolka, „kukavnog srpstva ugašenog“-reinkanirani Tunguz, tu je „mladost“ koja na ulazu u jedan hercegnovski lokal čisti noge peškirom u vidu crnogorske zastave, analogno istoj aktivnosti omladinaca „ujedinitelja“ nakon sramne Podgoričke skupštine!

Imali smo priliku da vidimo i reinkaniranog komandanta srpskih Jadranskih trupa (onog što reče: Ko vas je terao?  Misleći na odbranu srpske bježanije preko Mojkovca), koji je patriotskim familijama zabranio da se bave poljoprivredom i uništavao njihove uśeve, poput ovih savremenih koji će radije uništiti viškove pšenice, nego ih prodati, naglašavam, prodati Crnoj Gori!

Imamo i Miloša Obrenovića, koji zaprijeti Petru II da će sa turskom vojskom doći da pokori Crnu Goru, reinkaniranog kao Vulina, koji  kani  na Crnu Goru  sa konjicom za razbijanje demonstracija, dok njegov šef Vučić ima pomirljiviji ton; on će Crnogorce „srediti“ sprejom protiv komaraca! Njegoš je znao odgovoriti, a znamo li mi?!

Znamo li, zaista?! Koliko poniženja Crna Gora još treba da doživi pa da se „ujakov kadar“ u ministarstvu vanjskih poslova śeti da uputi zvaničnu protestnu notu ovim pijanim „Kozacima“!

Spasa nam nema-propasti ne možemo! Paklena vatra, kojoj nema ni Početka  ni Kraja, kako nam je ostavio u „zavještanje“, najveći mrzitelj svega crnogorskoga, Amficus Diabolicus!

3 KOMENTARI

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].