Iz Vlade im u opštinu Budva opet doveli ove iz DPS-a

12

Piše: Nikola K. Čelebić

Kada prođeš danas kroz zgradu budvanske opštine, imaš osjećaj da si u kapeli.

Svi rukovodioci u odijelima tužni, s kravatama, čekaju nekog, a ne znaju ko će im to doći. Neki tamo otuda svaki čas treba da banu. Odredila im njihova Vlada a oni za njih nikad čuli nijesu.

Nikola Kostov Čelebić

Gledaju se blijedi između sebe i onda jedan od njih reče: “ Pa vidite li, dođe nam DPS  u PRINUDNU UPRAVU”. Nasta zbrka. Znaju šefovi da su završili karijeru. Što je bilo, bilo je. Uzalud pogledu put kabineta doskorašnjeg šeriva.
Nije tu, veli neko iz prizemlja. Poša je turu pijeska da prebači nekome na Sveti Stefan. A i ne dolazi evo nekoliko.

E ne doša nikad, jedva da se čuje neko šapatom. Da ga ne čuju, jer je šerif vlast i bez vlasti. Ne valja mu se zamjerit.

Žal za minulim vremenom osjeća se u sve prostorije opštinske zgrade. Ne mogu da vjeruju da će opet DPS i da će ih dovesti ovi njihovi nepoznati.

To vam je nekako slično kao kad im je doša nečesovi Zdravko. Nikad niko za njega čuo nije. A kad prođe godina i oni sami ukapiraše da on nikad njihov nije ni bio.

Ovo je za Riplijevu rubriku “vjerovali ili ne”.

12 KOMENTARI

    • Jordane ti si zalutao, jesi li uplatio tiket?
      Vidim Te kad pasaješ Veneciju, svraćaš li na raport u MZ ?

  1. Vrhovno preslikano stanje iz Opštine, jedino si zaboravio pomenuti one ikonice svece i ostalo što je štampala crkva Srbije, a ovi neesrećnici drže po radnim stolovima…..

  2. Dragi.Nikola ,dali mozes da zamolis gradonacelnika Carevica ( jer znam da ste zajedno radili na slovensku izdavali suncobrane) da mi bači jednu turu đubriva da pognojim baštu…blize informacije u kancelarije DPS_a …Hvala Ti

  3. Šta reći osim ovoga što je naš veliki rodoljub i patriota Nikola napisao. Svetosavci su Opštinu Budva pretvorili u kapelu crkve Srbije. Bruka i poniženja za svakog normalnog građanina Budve!
    Nikola kao i svi normalni građanski orjentisani stanovnici BD i Crne Gore se bori protiv širenja bolesne svetosavske ideologije, fašizma i klerikalizma….

  4. Vrnite mi DPS na vlast, da opljačka to malo neopljačkanogq – samo da se srbočetničko-klerofašističko-litijaškouličarsko-rusofilskootpadničko-namjesničkoizdajničko-anticrnogorska bagra i zastiđe skrajne s vlasti.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].