Primorac: Turnir druge runde kvalifikacija u Eurokupu

0

Kotorski Primorac će u Zagrebu u petak, 4. i subotu, 5. decembra sa Egerom i ekipom Mladosti odigrati mečeve grupne faze vaterpolo Eurokupa.

Vaterpolisti iz Kotora trebali su i protiv Trsta da igraju, ali je italijanski klub otkazao učešće u ovom po kvalitetu drugom takmičenju.

Crnogorsku ekipu čeka težak posao protiv domaćina koji je nije uspio da izbori prolaz u LŠ, dok je mađarski predstavnik jedan od ozbiljnijih kandidata za trofej Evrokupa.

Najbolje dvije ekipe sa ovog i sa još sedam turnira izboriće plasman među 16 i nastaviti dalje da se takmiči.

Vaterpolisti Primorca otputovali su rano jutros za Hrvatsku, povodom turnira druge runde kvalifikacija u Eurokupu koji se igra od 4. do 6. decembra u Zagrebu.

Kotorani će u prvoj utakmici, zakazanoj za petak, 4. decembra u 19 sati, za rivala imati domaćina turnira HAVK Mladost, dok će sljedećeg dana, takođe u 19 sati, snage odmjeriti sa mađarskim Egerom.

Kapice Primorca nosiće sljedeći igrači: Aleksandro Kralj, Alen Islamović, Marko Gopčević, Damir Crepulja, Aljoša Mačić, Ashworth Gene Molthen, Gabriel Sojo Da Silva, Miroslav Perković, Neđo Baštrica, Danilo Adžić, Dušan Matković, Vuk Drašković, Đorđije Stanojević i Mlađan Janović.

Pored Sandra Sukna na čelu, u stručnom štabu su i treneri Vido Lompar i Miodrag Matković. Sa ekipom je otputovao i sportski direktor VPK “Primorac” Antonio Petrović.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].