Blagdan Gospe od Zdravlja 21. novembra u Kotoru

0
Gospa od Zdravlja

Blagdan Gospe od Zdravlja, 21. novembra ove godine proslavićemo bez svetih misa s vjernicima, poštujući trenutno važeće propise o suzbijanju pandemije koronavirusa, informišu iz Kotorske biskupije.

Kotorsko zavjetno svetište Gospe od Zdravlja biće otvoreno za molitvu i hodočašće na blagdan od 8 do 15 sati.

Tokom boravka u crkvi potrebno se pridržati svih mjera NKT-a.

“Potičemo sve vjernike da u ovim teškim danima kušnje i neizvjesnosti, ne klonu duhom, i ne gube nadu, već da zdušnije prionu uz osobnu molitvu i pobožnost, te snagu pronađu osobito u molitvi Gospi od Zdravlja, izbaviteljici od bolesti duha i tijela. Molitvama za prestanak pandemije, svakako treba priključiti i one za zdravstvene djelatnike, za sve oboljele, kao i za sve koji se nesebično daruju za opće dobro i poboljšanje zdravstvene situacije”, navode iz Kotorske biskupije.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].