Bečić: Izbjegavamo podjele, sjednica Skupštine na kojoj će se birati vlada biće 2. decembra

3
Aleksa Bečić

Sjednica Skupštine na kojoj će se birati vlada biće održana 2. decembra, saopštio je na Twitteru predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić.

“Bez obzira na to što je datum održavanja dvije naredne sjednice Skupštine dogovoren konsenzusom svih šefova poslaničkih klubova vlasti i opozicije, kao i činjenice da je 2016. Skupština u periodu od 24. do 29. novembra birala predsjednika Skupštine i 41. Vladu”, rekao je Bečić.

On je rekao da želi da izbjegne zloupotrebe, podjele, neslaganja, skretanje pažnje sa gorućih tema i izbora nove Vlade.

“Spreman sam da na svakom koraku dajem doprinos pomirenju, koheziji i pogledu u budućnost, uz uvažavanje zahtjeva i stavova opozicije, nakon današnjih konsultacija i dogovora sa šefovima svih poslaničkih klubova, dogovoreno je da se sjednica povodom donošenja Odluke o dopuni Poslovnika sa ciljem omogućavanja funkcionisanja Skupštine u uslovima epidemije koronavirusa, održi 23.11.2020, a sjednica povodom izbora nove Vlade 02.12.2020″, napisao je Bečić na Twitteru.

3 KOMENTARI

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].