Vaterpolisti kotorskog Primorca u Italiji na kvalifikacionom turniru za LŠ

0

VPK Primorac Kotor od 11. do 15. novembra učestvovaće na kvalifikacionom turniru za Ligu šampiona koji će se održati u Sirakuzi (Italija).

Pored našeg kluba, u prvoj grupi su još Ortiđa (Italija), Barselona (Španija), Steaua (Rumunija) i Jadran Split (Hrvatska), dok su u drugoj grupi Solnok (Mađarska), Mladost Zagreb (Hrvatska), Pej D’eks (Francuska) i Idraikos (Grčka).

Primorac će na startu igrati protiv splitskog Jadrana u srijedu, 11. novembra od 17 sati, u četvrtak, 12. novembra rival je Barselona od 11 sati, u petak, 13. novembra Kotorani će odmjeriti snage sa Steauom od 18 sati.

Za subotu, 14. novembra je rezervisan duel sa Ortiđom od 16, dok su za neđelju, 15. novembra zakazani mečevi za plasman.

Pobjednici grupa igraće u finalu, a najbolja ekipa na turniru plasiraće se u Ligu šampiona. Ostali timovi nastupiće u Eurokupu.

Ekipa u utorak ujutro 10. novembra putuje za Italiju.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].