“Lavovi” negativni na koronavirus, bez Ševaljevića na Rumune

0
RSCG foto: Stefan Ivanović

Svi igrači i članovi stručnog štaba muške seniorske reprezentacije, kao i predsjednik Rukometnog saveza Crne Gore Petar Kapisoda, negativni su na koronavirus, pokazali su testovi koji su odrađeni uoči puta za Rumuniju, koja će u nedjelju, 8. novembra biti protivnik „lavovima“ u 2. kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2022. godine.

U odnosu na duel protiv Kosova u kojem je naša reprezentacija slavila (32:25) na startu kvalifikacija, selektor Zoran Roganović neće moći da računa na kapitena Vaska Ševaljevića i Rista Vujačića, koji se moraju vratiti u svoje klubove.

Naknadno su pozvana dva igrača sa šireg spiska – bek Igor Radojević i pivot Nebojša Simović, koji bi saigračima trebalo da se pridruže u Rumuniji.

„Lavovi“ u u petak ujutro lete u Beograd, a potom autobusom nastavljaju put do Baja Marea, gdje u nedjelju sa Rumunijom igraju možda i ključni meč za plasman na šampionat u Mađarskoj i Slovačkoj u januaru 2022. godine.

Duel u Baja Mareu počinje u 17 sati i 25 minuta.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].