Montenegro Airlines uveo online čekiranje za letove iz Podgorice i Tivta

0

 

U cilju lakšeg i bržeg procesa prijave za let, Montenegro Airlines (MA) je uveo uslugu prijave putem interneta (web check-in). Usluga je dostupna za sve letove Montenegro Airlinesa iz Podgorice i Tivta.

“Online prijavljivanjem sa svog računara, tableta ili pametnog telefona, a putem zvanične internet stranice kompanije putnici mogu doći do boarding karte u samo par koraka. Nije neophodno da putnici imaju štampanu boarding kartu sa sobom, već je mogu sačuvati i na svom telefonu kako bi je pokazali na kontroli. Prijavu je moguće obaviti najranije 48 h, a najkasnije 2 sata prije planiranog vremena polaska leta”, saopšteno je iz MA.

Montenegro Airlines trenutno saobraća ka Ljubljani, Beogradu, Frankfurtu, Parizu, Cirihu, Diseldorfu, Kopenhagenu, Hanoveru, Lionu i Beču.

“Uvođenjem ove prakse MA dodatno umanjuje rizik širenja COVID-19 virusa. Shodno trenutnoj situaciji u svijetu, molimo putnike da se unaprijed informišu o opštim ograničenjima i uslovima putovanja za destinacije ka kojima putuju. Detaljne informacije o mjerama ulaska za pojedine zemlje mogu pronaći na internet stranici kompanije”, navodi se u saopštenju.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].