Vaterpolisti “Primorca” osvajači Kupa Crne Gore za 2002. godište

0

 

Pobjedama nad Budvom 18:9 i Cattarom 10:8, kao i neriješenim ishodom utakmice sa Jadranom 7:7, na turniru vaterpolo Kupa Crne Gore za 2002. godište koje se igralo na otvorenom bazenu u Kotoru, vaterpolisti “Primorca” zauzeli su prvo mjesto.

Treneri Nikola Mršulja i Vido Lompar, kao i koordinator mlađih selekcija Veljko Uskoković, doveli su do pobjede ekipu u čijem su sastavu: Alen Isljamović, Tomislav Hudiček, Balša Vučković, Draško Šekarić, Josip Reichel, Miloš Vukšić, Stefan Ristelić, Mlađan Janović, Đorđije Stanojević, Neđo Baštrica, David Kljajić, Pavle Krivokapić, Dragoljub Ćetković, Milan Vulović i Nikola Vukčević.

Iako su predsjednik kluba Mlađan Janović, sportski direktor Antonio Petrović, koordinator mlađih selekcija Veljko Uskoković, od nedavno vodeći ljudi VPK “Primorac”, taj klub se polako, ali sigurno kreće stazama uspjeha.

Nakon osvajanja prvenstva Crne Gore za 2004. i 2006. godište, ovo je treća titula VPK “Primorac”.

PR služba VPK “Primorac”

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].