Rekord od početka pandemije: U Crnoj Gori 216 novozaraženih, tri osobe preminule

0

 

Od posljednjeg presjeka Institutu za javno zdravlje Crne Gore prijavljena su tri smrtna ishoda kod COVID-19 pozitivnih pacijenata i to iz Gusinja, Tivta i Pljevalja koji su rođeni, dvoje njih, 1959. i 1948. godine, liječenih u OB Berane i OB „Blažo Jokov Orlandić“ u Baru.

Ukupan broj smrtnih slučajeva povezanih sa COVID-19 infekcijom od početka juna je 103, a od početka godine 112.

Laboratorije Instituta za javno zdravlje su od posljednjeg presjeka završile PCR analizu 839
uzorka na novi koronavirus. Registrovano je 216 novopozitivnih slučajeva infekcije i to iz: Podgoriee 73, Nikšića 43, Berana 40, Bijelog Polja 22, Rožaja 13, Pljevalja 8, Budve 4, Mojkovca i Herceg Novog po 3, Bara i Cetinja po 2, a po jedan iz Andrijevice, Gusinja i Tivta.

Ukupan broj aktivnih slučajeva COVID-19 u Crnoj Gori trenutno iznosi 1451. Od početka godine ukupan broj registrovanih slučajeva infekcije novim korona virusom je 5875.

Prijavljen je oporavak kod 40 pacijenta.

Aktivni slučajevi, oporavljeni i preminuli od početka juna po opštinama:

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].