Lekić: Političari, budite odgovorni – ćutanjem dajete vjetar u leđa nemirima

0
foto CdM

Predsjednik Savjeta mladih DPS-a Tuzi Džemal Lekić, saopštio je da smo ovih dana svjedoci scena kojih se njegova generacija ne sjeća, a stariji kažu da podsjećaju na 90-te.

Tokom noći, sa zgrade Mjesne zajednice Vranj uklonjena je i bačena zastava Crne Gore.

Foto: CdM

“Nacionalizam, orkestriran pozivima opozicionih lidera u predizbornoj kampanji, doživio je vrhunac. Kroz Malesiju se viore zastave druge države, osviću provocirajući transparenti, a širom Crne Gore svjedočimo i fizičkim napadima na manjinske narode”, kazao je Lekić.

Foto: CdM

Deklarativni pozivi Krivokapića, Bečića i Abazovića manjiskim narodima su, kako je rekao, licemjerni, ako ćute na ovo što se danas dešava.

“Ako zaista želite dobro manjinama, ako želite dobro Crnoj Gori, budite odgovorni i reagujte na sve ovo što doživljavaju pripadnici manjinskih naroda nakon izbora u neđelju”, zaključuje Lekić.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].