Raspisan tender za rekonstrukciju zatvorenog bazena u Škaljarima

3
dr Aleksandar Stjepčević

Dr Aleksandar Stjepčević

Kada će početi najavljena rekonstrukcija zatvorenog bazena “Nikša Bućin” u Škaljarima, Skala radio je pitao gradonačelnika Kotora dr Aleksandra Stjepčevića, koji je saopštio da su u toku aktivnosti na projektu sanacije.

Državna direkcija za javne radove je raspisala tender za projekat sanacije kompletnog bazena, koji je dobila i završila projektantska kuća Ing-invest iz Danilovgrada.

Projekat je u fazi revizije koju radi, po dobijenom poslu na teneru projektantska kuća Arhient iz Podgorice i kad se ovaj posao okonča biće izračunata i opredijeljena potrebna sredstva za rekonstrukciju bazena u Škaljarima.

Stjepčević očekuje, kako nam je kazao, da će se poslije svih potrebnih zakonskih procedura u realizaciju krenuti krajem ove godine.

3 KOMENTARI

  1. Samo da ne bude kao sa halom u Škaljare.Tenderi pa stečaji, pa loša gradnja,pa skidanje podignute konstrukcije i nikad u dom,a pare papila maka.

  2. Poštovani predsjedniče svakako Vas podržavam!!!

    Molim Vas da upristojite službenike i to one koji su na većem nivou i funkcijama, trebalo bi malo pristojnije da se ophode prema strankama jer IPAK SU ONI TU ZBOG NAS A NE MI ZBOG NJIH! Skoro sam doživio takvu neprijatnost od izfrustrirane, jedne “gospođe” da je to strašno.

  3. Predsjedniče vriejem je da se sanira bazen u Kotoru odakle je najviše reprezentativnih vaterpolista u gradu vaterpola. Kad u Nikšiću može da se gradi novi neka se barem u Kotoru okrpi stari. Pogurajte to brže ako je ikako moguće. Dobronamjerni građanin Kotora

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].