Amerikanci grade hotel za vjenčanja na mjestu nekadašnjeg URC-a

7
Maja Ćatović

Na pitanja što će biti sa lokacijama bivših URC-a, zgradom “Jugooceanije” i hotela “Fjord” koji je u ruševnom stanju, gradonačelnica Kotora Marija Ćatović je kazala, gostujući u emisiji Skala radija U žiži, da se Irski fond koji je kupio ove objekte podijelio na dva dijela, da je jedan kupio hotel “Fjord”, a drugi “Jugooceaniju” i URC.

Zgrada “Jugooceanije” i prostor URC-a, prodati su jednoj američkoj kompaniji koja će polovinom septembra napraviti prezentaciju onoga što žele da urade na prostoru URC-a.

Gradiće se najvjerovatnije hotel za vjenčanja i druge manifestacije u skladu sa planskom dokumentacijom.

Njihov je cilj da goste iz svijeta dovedu da se vjenčaju u ovom našem prelijepom zalivu i tu provedu medeni mjesec.

Svoju namjeru prikazaće na bilbordu kako bi građane Kotora upoznali sa idejom.

Američki investitor je raspoložen za razgovore s lokalnom upravom da zgradu “Jugooceanije” zamijene za prostor iza stare livnice, čime bi se realizovala ideja da ona bude administrativni centar Opštine.

Pitanje hotela “Fjord” je kompleksnije.

Firma je u stečaju.

Traži se kupac, a potpunu informaciju od Vlade imaćemo do kraja ljeta, kazala je Marija Maja Ćatović.

7 KOMENTARI

  1. Da ,bice sve to sredjeno kao autoput Bar-Boljare…Do tad uživajte u kulturno istorijskim spomenicima lijepog nam Kotora “Jugooceanija” i “Fjord”.

  2. Postovana gospodo radio Skale,

    Molio bih da posvetite malo vise paznje auto sportu u Crnog Gori pa da se nadje neki clanak koji se moze procitat kad je dje koja trka ko su bili tamkicari iz Kotora i koja su mjesta osvojili.

    Unaprijed hvala

  3. Jadni Grancigula. Blago tebi. Tvoje je carstvo nebesko.. Kad bi mogao sve bi zbrisao sa lica crnogorske zemlje. Zalud i tebi i tvojim kompanjonima. Čuvaj se da ne crkneš od muke. Sreća što ne možeš dobit moždani udar jer je za to ipak potrebno da imaš mozak.
    A Skala ja naš radio, na svu sreću.

    • Ti i ovi koje branis ste zbrisali sve tako da i sve hocu,a necu,ne osta mi nista za zbrisati.Tvoji komentari govore o tvom mozgu i tu ja nebih nista dodavao.A da je Skala vas radio to se vidi iz prilozenog.

  4. Prezentacija sredinom Septembra,a izbori u Oktobru.Dobar tajming nema sto.Tako smo se nagledali i prezentacija novog hotela na mjesto Fjorda a Fjord i dalje beci u svoj svojoj ljepoti i atraktivnosti.Da ne bude mnogo zgrada Jugooceanije za opstinu kao da smo Njujork,pa i njihova zgrada je manja.Jedino ako cete tamo preseliti i Skala radio,tako da ova gostovanja gradonacelnice najpopularnijem radiju budu cesca i zbog blizine prostora svakako efikasnija.

    • Za Skalu ne brini, na tvoju žalost čuće se još dalje i budi malo pošten pa kaži jeli iko pitao otvoreno predsjednicu Maju Ćatović to što je Mandić pita.
      Tvoj je odgovor uvijek isti jer si mali i jadan moram ti reći zemljače.
      Ja pomno pratim baš ta gostovanja , predlažem ti da pažljivo saslušaj zadnju emisiju sa Ćatovićkom na ovaj Radio koji zaista mnogi slušaju.Pa i ti i još te puštaju da brljaš bez mjere. Imaš li g kad obraza nemaš?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].