Crnogorski pokret: U Skupštini je emanirao duh poraženih snaga

0

Zapanjeni smo da je u crnogorskoj Skupštini, Odbor za ljudska prava i slobode većinom odbio predloženu  rezolucija o Srebrenici.
Tim činom iz Skupštine je emanirao duh poraženih snaga na Zidanome mostu 1944. godine.
Istih onih koji su u februaru 1942. godine na svirep način ubili 9.500 Bošnjaka i Muslimana Sandžaka. Kod njih je odavno umro stid, kad bestidno tvrde, da srpske snage nijesu izvršile genocida nad više od 8.000 Bošnjaka. Ne stide se ni od svojih sugrađana, komšija i kolega poslanika islamske vjere. Pitamo se kako ih mogu pogledati u oči, kad im takvim činom indirektno odriču pravo na postojanje i na sam život? Još tvrde da rezolucija ne može dovesti do pomirenja, nego će podgrijati tenzije u Crnoj Gori.
I treba da podgrije, jer te snage treba konačno porazit, prije nego one poraze ljudskost i zemlju uvedu u haos, saopštava Crnogorski pokreta  za portal Radio Skala.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].