Dodijeljene učeničke knjižice polaznicima hrvatske nastave

1

 

Dodjelom učeničkih knjižica polaznicima hrvatske nastave u Tivtu i Kotoru obilježen je završetak školske godine.

Nastava se, uprkos pandemiji, koronavirusa održavala redovno online, tako da učenici nisu bili na gubitku, već su imali mogućnosti biti kreativni, vrijedni i prilagoditi se jednom novom načinu rada, kada je hrvatska nastava u pitanju.

Učiteljica hrvatske nastave Brankica Vrbat uručila je učenicima i pohvale za trud i zalaganje, a Ogranak Matice hrvatske u Boki Kotorskoj poklonio im je knjige za uspješan završetak školske godine.

Uručenju knjižica u Kotoru prisustvovao je i konzul savjetnik Marijan Klasić i svojim prisustvom dao podršku učenicima i nastavnici u njihovom radu.

Učenike je pozdravio i direktor Osnovne škole „Njegoš“ u Kotoru Dragutin Šćekić.

U osmom mjesecu učenike očekuje terenska nastava, kada će imati priliku upoznati se sa Slavonijom, tj. posjetiti Osijek, Vukovar i Đakovo.

Radio Dux

1 KOMENTAR

  1. A sto ce im Hrvatska nastava, sve je pomanitalo.
    Uvijeren sam da ta djeca nece citat Desanku Maksimovic i bice uskracena.
    Jao nam i jes~

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].